Gå til hovedindholdet
Aula_close Layer 1

via PC

Når du skal på Aula via en pc, skal du gøre følgende:

1. Gå til aula.dk

2. Log på med uni-login

- hvis du har glemt brugernavn eller adgangskode, så vælg "Glemt" brugernavn eller adgangskode og log ind med nem-ID.

- første gang du logger på Aula, skal du logge på med nem-ID. Der vil også være nogle spørgsmål, som du skal tage stilling til. F.eks. om skolen må tage billeder af dit barn og hvor de evt. må bruges. Hvis du ændrer mening, kan det altid laves om under "min profil".

Aula

Nedenstående billeder viser hvordan aula ser ud, når den er åbnet gennem en browser på en pc.

BEMÆRK! Ugeplan og Elevplan kan findes i højre side af skærmen

AulaAula